Aquest portal web utilitza cookies. Si continua navegant per aquesta pàgina, accepta el seu ús. Accepto

Domòtica - Inmòtica - Automatització - Edificis intel·ligents

Empresa de domòtica, inmòtica i automatització d'edificis intel·ligents

Integració de sistemes Interiors i renders 3D
Marques i representades Més informació a instal·ladors i professionals de la construcció

Jordi Santos - Domòtica, inmòtica i xarxes informàtiques
Som especialistes en calefacció, climatització, il·luminació... inmòtica i domòtica en general. Els nostres sistemes i coneixements estan relacionats amb l'estàndard mundial KNX i els protocols TCP/IP.

Viviendas, apartamentos, torres, chalets, pisos, casas...

L'estàndard KNX és un protocol de comunicació, l'associació aglutina empreses i entitats que promouen productes, solucions i serveis basats en l'estàndard mundial desenvolupat per al control i l'automatització d'habitatges i edificis.

Amb més de 25 anys de presència en el mercat som un referent per a qualsevol projecte, des d'instal·lacions domèstiques fins a grans instal·lacions terciàries com ara hotels, col·legis, escoles, acadèmies, universitats, oficines, aeroports, hospitals, centres comercials, poliesportius, museus.

Domótica, inmótica e ingeniería

Si ets instal·lador o professional de la construcció

pots comptar amb nosaltres en totes les teves consultes i

obtenir beneficis en els teus projectes.

-

Més informació a instal·ladors i professionals de la construcció

Instaladores y profesionales de la construcción

Amb l'estàndard KNX, els sistemes SmartHome actuals i els coneixements en xarxes TCP/IP oferim una varietat de solucions perquè tots els edificis, habitatges (apartaments, torres, pisos, xalets, cases...), empreses (des de la més petita fins a una multinacional) i negocis del sector terciari puguin beneficiar-se de l'automatització i l'eficiència energètica.

Pequeñas, medianas y grandes empresas. Edificios y oficinas.

Més informació a instal·ladors i professionals de la construcció Enginyeria i oficina tècnica

Projectes d'enginyeria elèctrics, de telecomunicacions, calefacció, climatització...

Detecció i extinció d'incendis, intrusió, accessos i videovigilància.

-

Realització d'estudis previs.

Realització de certificats finals d'obra.

Tràmits amb empreses distribuïdores d'energia i altres organismes públics.

Anteprojectes i projectes d'instal·lacions.

Assessorament tècnic.

Direcció d'Obra.

Eficiencia energética y redes informáticas

La gestió de la nostra enginyeria i despatx tècnic està orientada primordialment, a aconseguir amb els nostres clients una estreta relació, basada en la col·laboració i el treball en equip, desenvolupant i aplicant un esperit de servei, amb l'objectiu d'aconseguir la satisfacció plena de client.

...

La política de superació en cada projecte, va acompanyada amb el compromís de no només oferir el millor servei, sinó la millor relació qualitat-preu, juntament amb la flexibilitat, agilitat i eficàcia per a ser una empresa capdavantera, al sector de les instal·lacions, l'automatització d'edificis i l'eficiència energètica.

Proyectos de ingeniería eléctricos, de telecomunicaciones, calefacción, climatización. Detección y extinción de incendios, intrusión, accesos y videovigilancia.

Assessorament i formació tècnica de l'estandard KNX en domòtica i inmòtica a instal·ladors electricistes, lampistes, empreses de reformes, arquitectes i enginyers.

...

Gestió, integració i programació de projectes.

...

Anàlisi de l'edificació, instal·lacions i necessitats del client per a realitzar el projecte a mida i aconseguir una vivenda o edifici intel·ligent realment autònom i eficient energèticament.

...

Ajuda en la projecció, estudi i programació a professionals del sector.

...

Subministre i assessorament del material necessari per a la integració de les instal·lacions als nostres col·laboradors amb el seu marge comercial corresponent.

Integració amb Amazon Alexa, Google Home i Apple Home Kit
Amazon Alexa Google Home Apple Home Kit

Marin electricitat, Plana Fàbrega, APG instal·lacions

Jordi Santos en Proveedores.com
-

Jordi Santos

Carretera Vella, 16A

17539 Ger

Girona - Catalunya - Espanya

-

També hi som a:

Solsona, Puigcerdà, La Seu d'Urgell, Barcelona, Girona, LLeida y Tarragona

-

Tel. 620 514 415

Contacta amb nosaltres

-

Español - Català

-

-

Per a vivendes

Pisos, apartaments, xalets, cases, torres ...

-

Edificis i sector terciari

Hotels, oficines, col·legis, escoles, acadèmies, universitats, aeroports, hospitals, residències geriàtriques, centres comercials, centres esportius, museus ...

-

Col·laborem amb

Estudis d'arquitectura, arquitectes autònoms, instal·ladors electricistes, lampistes, empreses de seguretat i informàtica i particulars.

-

...

-

Àmbit d'actuació

Álava, Albacete, Alicante, Almería, Asturias, Ávila, Badajoz, Barcelona, Burgos, Cáceres, Cádiz, Cantabria, Castellón, Ciudad Real, Córdoba, La Coruña, Cuenca, Gerona, Granada, Guadalajara, Guipúzcoa, Huelva, Huesca, Baleares, Jaén, León, Lérida, Lugo, Madrid, Málaga, Murcia, Navarra, Orense, Palencia, Las Palmas, Pontevedra, La Rioja, Salamanca, Segovia, Sevilla, Soria, Tarragona, Santa Cruz de Tenerife, Teruel, Toledo, Valencia, Valladolid, Vizcaya, Zamora, Zaragoza, Ceuta, Melilla, Vitoria, Oviedo, Santander, San Sebastián, Palma de Mallorca, Pamplona, Las Palmas de Gran Canaria, Logroño, Bilbao, Alt Camp, Valls, Alt Empordà, Figueres, Alt Penedès, Vilafranca del Penedès, Alt Urgell, La Seu d'Urgell, Alta Ribagorça, Pont de Suert, Anoia, Igualada, Aran, Vielha e Mijaran, Bages, Manresa, Baix Camp, Reus, Baix Ebre, Tortosa, Baix Empordà, La Bisbal de l'Empordà, Baix Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Baix Penedès, El Vendrell, Barcelonès, Barcelona, Berguedà, Berga, Cerdanya, Puigcerdà, Conca de Barberà, Montblanc, Garraf, Vilanova i la Geltrú, Garrigues, Les Borges Blanques, Garrotxa, Olot, Gironès, Girona, Maresme, Mataró, Moianès, Moià, Montsià, Amposta, Noguera, Balaguer, Osona, Vic, Pallars Jussà, Tremp, Pallars Sobirà, Sort, Pla d'Urgell, Mollerussa, Pla de l'Estany, Banyoles, Priorat, Falset, Ribera d'Ebre, Mora d'Ebre, Ripollès, Ripoll, Segarra, Cervera, Segrià, Lleida, Selva, Santa Coloma de Farners, Solsonès, Solsona, Tarragonès, Tarragona, Terra Alta, Gandesa, Urgell, Tàrrega, Vallès Occidental, Sabadell i Terrassa, Vallès Oriental, Granollers

-